Atenció al públic:

9:00h.-13:00h./15:00h.-17:00h.

Santa Joaquima, 2-4

08243 Manresa

93 873 99 47

vedrunamanresa@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

Quedar-se a dinar a l’escola és una opció lliure que comporta, per part dels alumnes i dels pares que volen usar aquest servei, l’acceptació global del seu funcionament, ja que no es redueix al moment de menjar, sinó a un conjunt de serveis que van més enllà i que ocupen el temps comprès entre les 13.00 i les 15.00 h.
Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la coordinadora de menjador a través del correu: menjador@vedrunamanresa.cat.

Servei d'acollida matinal

Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida matinal de 7:45 a 9:00.

Auxiliar de conversa

L’auxiliar de conversa facilita a l’alumne un contacte directe, natural i continu amb els idiomes.

Recepció i secretaria

Un servei per atendre les famílies i per contactar amb l’escola en horaris lectius. Podeu contactar amb l’Escola telefònicament de 9h a 13h i de 15h a 17h trucant al telèfon 93 873 99 47 o per correu a vedrunamanresa@vedruna.cat.
També podeu enviar un correu a:
Recepció: vedrunamanresa@vedruna.cat
Secretaria: secretaria@vedrunamanresa.cat
L’horari d’atenció a les famílies de secretaria és:
Dilluns a divendres: 9.15h – 13h. / 15.15 – 16.45h.

Intranet Clickedu

Per facilitar la comunicació entre tots els membres de la comunitat educativa comptem amb les TIC. Tots els estudiants/es tenen un usuari per accedir a la plataforma Clikedu i accés a GSuite per a educació des de 3r de primària. Personal del centre orienta alumnes i famílies en el seu bon ús.

Casals d'estiu

L’objectiu general és que els infants gaudeixin de les seves vacances, i per tant les programacions s’adequen a cada edat concreta. El casal s’organitza perquè els nens/es en gaudeixin al màxim, però també perquè els pares i mares disposin d’un recurs eficaç i de qualitat a més de segur.
El nostre casal s’estructura a partir d’un centre d’interès i d’una sèrie d’activitats fixes setmanals. Activitats que es centren en sortides lúdico-culturals, tallers, jocs i activitats, piscina, etc.

Vedruna Primary Summer Camp

Vedruna Catalunya Educació, amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés, organitza unes colònies d’estiu amb l’objectiu de fer 7 dies d’immersió a l’anglès de forma divertida i engrescadora, utilitzant el joc com a eina per aprendre anglès. Totes les activitats, gimcanes, jocs de nit, excursions, la piscina i els àpats es desenvolupen en anglès.

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’AMPA o bé amb la coordinadora d’extraescolars a través del correu:
Activitats extraescolar: extraescolars@vedrunamanresa.cat
AMPA: afa@vedrunamanresa.cat

Judokids

El judo és el camí a la flexibilitat, a l’adaptabilitat. És un dels millors esports formatius per a nens a partir dels 4 anys, permet una “educació física integral”, potenciant, totes les seves possibilitats psicomotrius i de relació amb les atres persones. És un esport molt complet i que promou valors com l’amistat, la participació, el respecte i l’esforç per millorar.

Judo

El Judo és un esport olimpic d’origen japonès, el seu nom pot ésser traduït com “el camí de la suavitat”. El Judo és considerat el millor esport inicial formatiu per nens i joves de 4 a 21 anys, ja que permet una “educació física integral”, potenciant, per mitjà del coneixement d’aquest esport, totes les seves possibilitats psicomotrius i de relació amb les demés persones. És un esport molt complet i que promou valors com l’amistat, la participació, el respecte i l’esforç per millorar.

Dansa

La dansa és un art consistent a expressar-se mitjançant desplaçaments i moviments del cos. És una forma bàsica d’expressió, una actitud innata en els infants. Els nens aprenen els patrons del moviment tan fàcilment com aprenen el llenguatge. És una poderosa aliada per al desenvolupament dels atributs d’un infant en creixement, ajudant-lo a assolir la maduresa psicològica, desenvolupament físic, emocional, social i cognitiva. Junt amb la coordinació, força i resistència. Propicia la trobada, la interacció i la cooperació entre persones.

Escacs

El joc d’escacs és una activitat complementària als estudis en el que es treballen aspectes tan importants per als estudiants com la memòria, la resolució de problemes, la planificació i la concentració, entre d’altres.
Els/les joves s’endinsaran en un joc fascinant que els ajudarà a millorar tots aquests aspectes i els farà créixer com a individus.

Fútbol (No competitiu)

L’objectiu de l’activitat és jugar a futbol, fomentar la salut i l’esport en equip, passar-ho bé, fer pinya entre els alumnes i facilitar el coneixement entre les famílies. Potenciar valors com l’amistat, el respecte, a més a més de buscar l’aspecte formatiu (habilitats socials, esforç, constància, etc…).

Bàsquet (No competitiu)

L’objectiu de l’activitat és jugar a bàsquet, fomentar la salut i l’esport en equip, passar-ho bé, fer pinya entre els alumnes i facilitar el coneixement entre les famílies. Potenciar valors com l’amistat, el respecte, a més a més de buscar l’aspecte formatiu (habilitats socials, esforç, constància, etc…).

Anglès (Kids and us)

Kids&Us és una empresa dedicada a l’ensenyament de la llengua anglesa amb un mètode propi.. La seva missió és ensenyar idiomes d’una manera eficaç i buscant l’excel·lència. Kids&Us utilitza una metodologia d’aprenentatge única basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infal·lible que es produeix en un ordre determinat, natural i espontani. Els cursos estan adaptats a l’edat dels alumnes i al seu moment vital.
Grups reduïts d’un màxim de 8 alumnes, fet que permet un seguiment personalitzat i una alta participació i interacció dels alumnes a l’aula. Immersió lingüística total amb classes 100% en anglès.

ARTS&CRAFT- manualitats

El Taller del Bosc és un espai de creativitat. El material que utilitzem està lligat a les seves necessitats i als objectius. Treballem molts hàbits basats en valors que ajudaran a desenvolupar la pròpia autonomia en les diverses activitats de la vida de cada dia dels infants.
Procurem transmetre als infants els valors com són el respecte als altres i a un mateix, la llibertat unida a la responsabilitat, solidaritat, motivació per fer les coses ben fetes, participació en la societat i respecte als drets humans. A través de la creativitat ajudem a desenvolupar i reforçar la capacitat imaginativa de les nostres nenes i nens i ho fem sempre a través del respecte pel medi ambient.

English speaking

És una activitat destinada a practicar la parla en anglès amb una persona nativa que és mestra de l’Escola Vedruna Manresa, la Wendy, amb alumnes des de P3 fins a primària. La seva metodologia ( a través d’un joc, una imatge,…), estimula als alumnes a participar en l’activitat que proposa en la llengua angles, i així crear una conversa on tots els alumnes participin. És una fórmula natural per aprendre i practicar la llengua anglesa, de manera fàcil i espontània aplicant a la parla els coneixements adquirits.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website