SEGON CURS

Els alumnes de segon, vivim la nostra vida a la classe respectant a la persona que tenim al costat i caminem seguint les petjades de Joaquima de Vedruna. Ens estimem el món on vivim perquè estem aprenent que és casa nostra, i ens agrada tenir-ne cura, per això el nom de les nostres  classe són; Reciclem junts, a 2n A, i El món blau a 2n B.

Aprenem a sumar i restar, a comptar endavant i endarrere, descobrim el nom de cada cosa i aprenem a escriure´l en Llengua Catalana, Castellana i Anglesa. Ens agrada cantar i ho fem quan fem música i molts dies al dir Bon dia Vedruna!

Tenim unes aules espaioses i acollidores, on combinem el nostre dia a dia fent ús de  les noves tecnologies i els treballs d´experimentació.

Gaudim d´unes vistes a l´exterior precioses, on des de les aules  veiem els arbres i plantes de l´escola.

Cada dia llegim! I avancem, ho entenem més, tot  això ens empeny a llegir més i millor.

Els àmbits de treball els portem a terme a l´interior i a l´exterior de l´escola, i els ampliem sortint de l´entorn escolar, fent excursions diverses i anant a colònies.
També et pot interessar...
 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »