P4 B

Hola, hola!! Som els Ànecs de P4 B. Hem començat aquest curs molt més segurs i confiats. Ja som una mica veterans al parvulari!

Una novetat important és que s'ha incorporat al nostre grup una nova companya amb qui també volem gaudir i aprendre tant com ho vam fer l'any passat. Benvinguda Olivia!! Estem molt contents i contentes de tenir una nova amiga!

També hem canviat d'aula i de pis! Ens agrada molt aquest espai que, a més, ens presenta nous reptes. Per anar al lavabo hem de sortir de la classe i per anar al pati hem de fer un trosset de camí. Això ens fa sentir més grans i capaços d'espavilar-nos.

Ara som molt conscients que a l'escola hi ha nenes i nens més petits que nosaltres quan passem pel passadís de la Llar i quan veiem els Conillets Blancs i els Conillets Grisos al pati. Per això intentem tenir-ho en compte i estar ben alerta.

Ens agraden molt els contes, pintar amb pintura, dibuixar... I sobretot fer noves descobertes i anar coneixent més coses sobre nosaltres i el nostre voltant. Cada cop tenim més habilitats i som capaços de superar més reptes. Veiem que anem creixent, i això ens agrada!

Ens encanta jugar als racons de joc simbòlic: amb els cotxes i el garatge, la cuineta, les nines, els animalets,... De tots, el que ens té més fascinats és la botigueta: quins i quines venedors i venedores que estem fets!!

S'ha de dir que el que més ens motiva, és que tot això (i més!) ho compartim amb els nostres companys i companyes. Com ens encanta retrobar-nos cada matí!

Desitgem que aquest sigui un gran curs per tothom! Bon curs 2018-2019!
També et pot interessar...
Activitats Extraescolars 19-20

Activitats Extraescolars (AMPA)

llegir més »

 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »