La nostra escola

Vedruna Manresa és una escola  de doble línia d'educació Infantil ( Llar d'infants i parvulari )  i Primària.

 

És una escola cristiana i catalana, concertada per la Generalitat de Catalunya. Està regida pel Patronat de la FUNDACIÓ VEDRUNA CATALUNYA EDUCACIÓ, vetllant pel seu Caràcter Propi i garantint la millora constant dels seus equipaments.

La Salle Manresa és el centre adscrit en l'etapa secundària. Els alumnes tenen preferència en la matrícula i ambdos centres planifiquem trobades pedagògiques per fer seguiment previ i posterior dels alumnes en el canvi de centre.

 

Els seus principis estan basats en el llegat de Joaquima de Vedruna, que parteix de l'atenció a l'infant i els valors, juntament amb l'acompanyament i el rigor en el procés d'aprenentage.

El  Consell Escolar, l'Ampa i el seu Claustre motivat per la innovació i la formació constant, juntament amb un Equip de Gestió compromès amb el Projecte Educatiu compartit per les 36 escoles Vedruna Catalunya, configuren un escola al servei d'una Comunitat on tot el que fa referència a l'alumne/a, constitueix el més important.

 


Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...
 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »