L'anglès a l'escola

L' Anglès es tracta de manera dinàmica i motivadora a partir de material específic, escollit segons el nivell educatiu. Totes les aules del centre compten amb pantalles de projecció d'última generació que permeten gaudir del llibre digital a l'aula, així com la interacció dels alumnes amb les noves tecnologies a partir de l'aprenentatge de l'anglès.

 

Al llarg del curs també es tracten FESTIVITATS TÍPIQUES DE LA CULTURA ANGLESA  com ara: HALLOWEEN, CHRISTMAS, SAINT PATRICK'S DAY, SAINT VALENTINE'S DAY o EASTER. Les activitats s'enfoquen des de diferents vessants: exposicions, presentacions orals, manualitats, intercanvis etc.

Aquí teniu un recull fotogràfic d'aquetes activitats anuals:

 

 

* Auxiliar de conversa en grup reduït

Així mateix, cada curs organitzem l'ENGLISH DAY a l'escola, un dia destinat a viure l'anglès mitjançant diferents espectacles de la mà d'una companyia de teatre que es contracta des de l'escola. Durant tot el dia, els diferents grups/classe, gaudeixen de teatre, música, cançons etc. tot fent un recorregut per l'escola.

 

 

 

L'exposició a la llengua anglesa es pot complementar en tots els cicles en franja EXTRAESCOLAR  de migdia amb "Kids&Us” i a les tardes amb Babel Idiomes.

 

Una vegada ha acabat el curs, a principis d'estiu, els alumnes de cicle mitjà i cicle superior poden participar en colònies d'immersió en anglès "Vedruna Summer Camp”

 

 

 
També et pot interessar...
 Espais d'Experimentació i Aprenentatge ( Cicle Inicial )

Espais d'experimentació i aprenentatge

  Al Cicle Inicial obrim les portes de 6 Espais d'Experimentació i Aprenentatge que permetran als vostres fills i filles de viure una tarda juga...

llegir més »

Els ambients a parvulari

UN PROJECTE INNOVACIÓ PEDAGÒGICA AMB UNS OBJECTIUS DEFINITS

llegir més »

L'anglès a l'escola

DESTINEM TOTS ELS RECURSOS POSSIBLES PER MILLORAR LA LLENGUA ANGLESA DELS NOSTRES ALUMNES

llegir més »